Circuit del Penedès

Circuit del Penedès

 
El CIRCUIT amb forma de perímetre triangular i amb una longitud de 14’790 quilòmetres, coincideix amb el traçat de diverses carreteres com són: N-340a, en el seu tram entre Vilafranca del Penedès i la Ràpita; el tram de la carretera BV-2176 de la Ràpita a la Múnia; el tram de carretera B-212 de la Múnia a Vilafranca del Penedès. No obstant també una part del tram de carretera BV-2176, entre la Ràpita i la Múnia pertany al municipi de l’Arboç i una part del tram de carretera B-212, entre la Múnia i Vilafranca del Penedès pertany al municipi de Sant Martí Sarroca. Implicant així a cinc municipis i dues províncies.
Aquestes carreres van ser organitzades per la PENYA RHIN un grup d’amics en que hi havien des de notables industrials, membres de la burgesia, empresaris, enginyers, periodistes,..., tots ells amants dels cotxes, la velocitat, les innovacions que van saber canalitzar aquesta demanda social organitzant, sense cap suport oficial, unes curses que van ser l’enveja i
referent de tot Europa.
Enllaç de l’espai EL REPORTATGE del Telenotícies migdia de TV3 del 20-06-2021.
https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/programa/cent-anys-de-loblidat-circuit-de-vilafranca-del-
penedes/video/6106958/

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per facilitar-te una experiència de navegació òptima i recollir informació anònima per millorar i adaptar-nos a les teves preferències i pautes de navegació. Navegar sense acceptar les cookies limitarà la visibilitat i funcions del web.

Turisme Sant Martí Sarroca

Conjunt Monumental

Av. del Castell, 99 
08731 - Sant Martí Sarroca - Barcelona
Nom de contacte: Josep Forcada i Galvany
Telèfon: 93 899 16 69
Mail: castell@turismesantmartisarroca.cat

Horari d'estiu (Abril – Octubre): Matí: 10h. a 14h. Tarda: 16h. a 20h. De dilluns a dimecres, tancat.

Horari d'hivern (Novembre - Març): Matí: 10h. a 14h. Tarda: 15h. a 18h. De dilluns a dimecres, tancat.

Col·laboradors i certificació

Biosphere Certified