Visites Conjunt MONUMENTAL

El Conjunt Monumental de Sa Roca el formen el Castell de Sant Martí Sarroca, un castell del segle X, conjuntament amb l'església de Santa Maria, un dels edificis del segon romànic amb una decoració escultòrica més rica de tot Catalunya, situats al cim del turó de Sa Roca

Descobreix-ne l'interior, la història, els secrets, amb la Visita guiada al Conjunt Monumental de Sa Roca, un recorregut que inclou el castell, el museu, la cisterna del castell i l'esglèsia. Si tens una mica menys de temps, pots fer la Visita autoguiada al Castell dels Sant Martí que s'acompanya de tot un seguit de vídeos que complementen el contingut dels plafons que vas trobant al llarg del recorregut.
I sempre pots fer un tomb per seu exterior, amb el suport d'aquest mapa, a través de set punts que t'explicaran el seu entorn amb contingut audiovisual als que pots accedir amb el seus codis QR.

Cada any es celebra la fira medieval a principis d'octubre.

Com arribar-hi

visites castell

Aquest lloc web fa servir cookies pròpies i de tercers per facilitar-te una experiència de navegació òptima i recollir informació anònima per millorar i adaptar-nos a les teves preferències i pautes de navegació. Navegar sense acceptar les cookies limitarà la visibilitat i funcions del web.

Turisme Sant Martí Sarroca

Conjunt Monumental

Av. del Castell, 99 
08731 - Sant Martí Sarroca - Barcelona
Nom de contacte: Josep Forcada i Galvany
Telèfon: 93 899 16 69
Mail: castell@turismesantmartisarroca.cat

Horari d'estiu (Abril – Octubre): Matí: 10h. a 14h. Tarda: 16h. a 20h. De dilluns a dimecres, tancat.

Horari d'hivern (Novembre - Març): Matí: 10h. a 14h. Tarda: 15h. a 18h. De dilluns a dimecres, tancat.